Volatile Vikings

Spilleregler

• “VOLATILE VIKINGS” er en spillemaskine med 6 kolonner og 5 rækker, som har en scatter pay-mekanisme.
  • Gevinster evalueres hvis der er 8 eller flere af samme symbol på hjulene.
  • Spillet har en kaskade-mekanisme. Når der opstår en gevinst, vil disse symboler blive fjernet, så der er plads til nye symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.23%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Hvis summen af alle gevinster under free spins når 20.000x din indsats eller højere, vil spilleren blive tildelt 20.000x indsatsen for hele runden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Multiplier Reveal-regler

• Hvert spil starter med 2 Multiplier Reveal-symboler – et på hjul 3 og et andet på hjul 4.
  • Hvert symbol har en tæller og en multiplikator.
  • Tælleren reduceres med 1 under en vindende kaskade.
  • Multiplikatoren vises når tælleren rammer 0.
  • Når multiplikatoren vises, vil den sprænge alle tilstødende symboler (maksimalt 8).
  • Når begge multiplikatorer vises, vil de blive tilføjet til hinanden.
  • Multiplikatoren tilføjes til den samlede gevinst ved slutningen af et spil.

Free Spin-regler

• 3 Bonus-symboler i grundspillet udløser 6 free spins.
  • Ekstra bonussymboler i grundspillet vil tildele 1 ekstra spil hvert.
  • Under free spins er Multiplier Reveal-funktionen vedvarende.
  • Multiplikatoren som vises i free spin-runden tilføjes ved slutningen af hvert spil.
  • Ved at få et Bonus-symbol under free spins vil det tildele 1 free spin.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
    • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
    • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
    • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
    • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Fecha de la última modificación: 06/06/2022